توجه کنید! در این مکان حلال زاده‌ها مشغول نفرت پراکنی هستند! – ملیکا زر

گروهی تحت عنوان«جنبش مردمی حلال زاده ها» گردهمایی را برای محکوم کردن قانونی شدن ازدواج با همجنس در ۳۶ کشورجهان در تهران برگزار کردند. این گروه  قبلا هم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پرچم شش‌رنگ ال‌جی‌بی‌تی را روی زمین انداخته و به قصد توهین و تحقیر ما از روی آن رژه رفته بودند. همان موقع خبر آن در شش‌رنگ منتشر شد.

برگزاری چنین گردهمایی‌هایی با حضور افرادی چون علی‌اکبر رائفی پور ضمن هزینه هایی که برای آن صرف می شود نشان از تلاش سازماندهی شده و گسترده اینان برای  تشویق مردم جامعه به خشونت و زیرپا گذاشتن حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی و به ویژه همجنسگرایان دارد.

اجازه بدهید با هم شعارهای پلاکاردهایی که در تصاویر قابل مشاهده است را بررسی کنیم:

اولین شعار که در عین حال نام گردهمایی هم هست، «ما مدافعان حضرت لوط هستیم» است.

به نظر می آید لازم است در نقد روایات مرتبط با قوم لوط برای آندسته افرادی که به این روایات باور دارند بیشتر روشنگری شود.

آرش نراقی استاد فلسفه و از روشنفکران دینی در این مورد می گوید:”در قرآن هيچ نصّ صريحی در نفی همجنسگرايی وجود ندارد. آنچه در قرآن به صراحت نهی شده است عمل زشتی است که قوم لوط مرتکب می شدند. در اين ترديدی نيست که قرآن «فعل زشت» قوم لوط را تقبيح می کند، اما ترديد جدّی است که آن «فعل زشت» همان چيزی باشد که امروزه تحت عنوان همجنسگرايی خوانده می شود.”

و در ادامه می گوید:” «لواط» در فرهنگ ادبی، دينی و حقوقی ما صرفاً يک عمل جنسی بوده است که عمدتاً ميان يک مرد بالغ و يک کودک يا نوجوان صورت می گرفته است، و اين معنا هيچ ربطی به «همجنسگرايی»به معنای امروزين آن ندارد.”

دکتر آرش نراقی برای این دسته از معتقدین به قرآن و اسلام که از روی ناآگاهی قدم برداشته و لواط و همجنسگرایی مردان را یکی می شمارند توضیحات دقیقی می دهد و می گوید:” مطابق بيان قرآن، وقتی که قوم لوط از حضور مهمانان او که در واقع فرشتگانی در قالب دو جوان بودند، آگاه می شوند، به خانه لوط يورش می برند و می خواهند به زور با آن دو جوان عمل جنسی انجام بدهند. در اين واقعه سه نکته مهّم وجود دارد که آشکارا نشان می دهد «عمل زشت» مورد شماتت قرآن هيچ ربطی به مفهوم «همجنسگرايی» به معنای امروزين آن ندارد: «عمل شنيع قوم لوط مصداق آشکار تجاوز به عنف است.»

اما به نظر می آید اینان مایلند همچنان این روایت را به عنوان ابزاری علیه همجنسگرایی به کار گیرند.

این شعارها اشاره به خشونتی دارد که لوط نسبت به قومش برای نافرمانی روا داشت، مرگ با بارش سنگ از آسمان! پیام این است: «ما از کشتار و خشونت علیه همجنسگرایان، دوجنسگرایان و افراد ترنس حمایت می‌کنیم. ای مردم، حضرت لوط را بیاد بیاورید  و از آزار و اذیت این گروه نهراسید! 

دعوت فعالانه مردم جامعه به خشونت علیه یکدیگر به دلیل تفاوت‌هایشان از شگردهای همیشگی نیروهای  وابسته به حکومت است. 

شعار بعدی که در دست کودکان هم به چشم می خورد«همجنس با همجنس، زوج نمی شود» است. اصرار بر حفظ ساختار دگرجنس‌گرایانه خانواده و رسمیت بخشیدن تنها به رابطه دو زوج دگرجنسگرا از اهداف اصلی این گردهمایی‌ست. در شرایطی که بسیاری از کشورها آموزش‌های جنسی و جنسیتی فراگیر را برای کودکان در سیستم آموزشی در نظر گرفته‌اند، این گروه اما قصد آموزش کودکان دقیقا در جهت مخالف آن را دارند. 

سیستم دگرجنس گرا محور و مردسالارکاملا متوجه شده که نمی تواند با سانسور و تولید محتوای بی کیفیت با ردپای شدید ایدئولوژی جلوی تاثیری که رسانه‌های آزاد و محتوای فراگیر کودکان که توسط شرکت‌هایی مثل دیزنی، پیکسار و … تولید می شود را بگیرد، در نتیجه از مقابله به مثل استفاده کرده و از سنین کودکی شروع به تحریک کودکان به مقابله با حقوق بدیهی انسان‌ها می‌کند. رابطه متعارف را رابطه زن و مرد در چهارچوبی مشخص تعریف کرده و با لگدمال کردن پرچم جامعه ال‌جی‌بی‌تی در پیش چشمان کودکان به آن‌ها آموزش می‌دهد اگر نمادی از این جامعه را جایی دید باید هوشیار باشد و نسبت به آنها ابراز نفرت کند!

جمهوری اسلامی سالهاست که همه مقولات را اسلامیزه کرده، فمینیسم اسلامی، حقوق بشر اسلامی، طب اسلامی و الان هم روان شناسی اسلامی! در یکی از عکس‌ها، سه زن که چهره خود را پشت پلاکاردهایشان پنهان کرده‌اند، پلاکاردهایی در دست دارند که روی آنها نوشته شده :«روان‌شناسی و روان پزشکی، همجنسگرایی را تایید می‌کنند» خب! تا اینجا آدم می تواند امیدوار شود. اما خواهران انقلابی راه حل موثری برای این خطای بزرگ جامعه روان شناسی و روان‌پزشکی در نظر گرفته‌اند! «کاپلان و سادوک را از دروس دانشگاه‌های ایران حذف کنید!»

این شعار دقیقا نگرانی اینان را از علوم انسانی و پیشرفت های علمی در این حوزه نشان می دهد.

نکته جالب این پلاکاردها حذف (ترنس) در ترجمه فارسی عبارت ال‌جی‌بی‌تی است. اما همچنان در عبارت انگلیسی حرف T که افراد ترنس را در این جامعه نمایندگی می‌کند می‌بینیم! حذف کلمه ترنس در فارسی در جهت ایجاد شکاف بین اعضای این جامعه است، با این کار می خواهند ادعا کنند افراد ترنس در ایران آزاد و در امنیت اجتماعی هستند . اما واقعیت تلخ حاکی از خشونت و تبعیض سیستماتیکی‌ست که افراد ترنس در ایران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. افراد ترنسی که هیچ قانونی چه قبل از جراحی و چه بعد از جراحی های غیر استاندارد،  از آن‌ها و حقوقشان  صیانت و حمایت نمی‌کند.

جمهوری اسلامی از روش­‌هایی بر اساس تحریک همجنسگراهراسی جامعه و ترویج نفرت سال‌هاست که استفاده می کند، هرچه احساس ترس و خطرشان از قدرت و آگاهی ما بالاتر می‌رود تلاششان در این راستا نیز بیش‌تر می‌شود. شش‌رنگ گزارشی مفصل از این نفرت‌پراکنی دولتی تهیه و منتشر کرده است.

 

جامعه اقلیت های جنسی و جنسیتی به هویت خود پی برده است، با جنبش‌های جهانی حقوق خود را شناخته است و از مرحله سرکوب و احساس گناه گذر کرده است. مبارزه را سال‌هاست که آغاز کرده و برای گرفتن حقش صدایش را بلند کرده است. با اطلاعات غلط و نفرت پراکنی مقابله می‌کند و مردم را از تبلیغات منفی علیه حقوقش آگاه می‌کند، از این طریق همراهی بخشی از جامعه را کسب کرده است. 

امروز جامعه جهانی صدایمان را می‌شود.این فشارها سبب شده تا جهت کسب مقبولیت بین‌المللی و ارائه تصویری دروغین به جامعه جهانی در مورد رعایت حقوق بشر در ایران هم که شده،  چرحش‌هایی در رویکرد در مورد آن تصویری که ارائه می دهند اتفاق بیفتد. برای مثال اظهارات محمد خاتمی رییس جمهور سابق ایران در دانشگاهی در ایالات متحده که وقیحانه به اعدام همجنسگرایان تاکید می‌کند نزدیک به ۱۰ سال پیش را با گفته های ظریف در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه آلمان در سال ۲۰۱۹  که در جواب پرسش خبرنگار می‌گوید «افراد در اماکن عمومی مجبور به رعایت قانون هستند» چرخش و خودداری از تایید وقیحانه اعدام همجنسگرایان را نشان می‌دهد.

با هزینه‌های گزاف برای برپایی گردهمایی، کنفرانس و تولید محتوای نفرت پراکن علیه ما کاری از پیش نمی‌برید و  آگاهی، انسان دوستی و احترام به کرامت انسانی پیروز خواهد شد. خشونت، نفرت، سرکوب و جنایت که راه و منش شماست در هر جای این کره خاکی و نزد هر انسان وارسته و آگاهی محکوم است. 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *