بازاندیشی بازسازی برخاستن شعار کمپین روز جهانی ایدز سال ۲۰۲۵

جهانی ایدز روز همبستگی با افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی و یادبود کسانی است که بر اثر ایدز درگذشته‌اند. این روز از سال ۱۹۸۸ هر سال در اول دسامبر برگزار می‌شود. مهم‌ترین اهداف آن، برخورد بدون تبعیض و دسترسی برابر به مراقبت‌های پزشکی برای همه‌ی مردم در سراسر جهان است.

این شعار فراخوانی است برای بازنگری در استراتژی‌های گذشته و بازسازی ساختارهای مبارزه با اچ‌آی‌وی در مواجهه با تغییرات عمیق در تأمین مالی و سازماندهی مقابله با ویروس اچ‌آی‌وی.

 

هدف آن گردهم‌آوردن افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی، پژوهشگران، سیاست‌گذاران، متخصصان سلامت، تأمین‌کنندگان منابع مالی، رسانه‌ها و جوامع محلی برای برخاستن قدرتمندانه و بازتعریف پاسخ جهانی به اچ‌آی‌وی است.

در حال حاضر حدود ۴۱ میلیون نفر در سراسر جهان با ویروس اچ‌آی‌وی زندگی می‌کنند. با این حال، بسیاری هنوز به داروهایی که می‌توانند جانشان را نجات دهند، دسترسی ندارند. و همچنان افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی با تبعیض و انگ اجتماعی روبه‌رو هستند.

تبعیض و ناآگاهی همچنان بزرگ‌ترین موانع پیشگیری و مشارکت یا همبستگی با این پدیده‌ی طبیعی و مبتلایان می‌باشند.

برای همبستگی و رفع این تابوی اجتماعی آنچه که شما می‌توانید انجام دهید:

با بستن روبان قرمز، همبستگی خود را با افراد اچ‌آی‌وی مثبت نشان دهید.

درباره‌ی اچ‌آی‌وی آگاهی کسب کرده و با دیگران در این باره گفت‌وگو کنید.

در برابر سخنان تبعیض‌آمیز یا ناآگاهانه واکنش نشان دهید.

مثال در جمع دوستان یا در مدرسه و یا بین خانواده اچ‌آی‌وی را به موضوع گفت‌وگو تبدیل کنید.

پیام من برای مبتلایان اچ‌آی‌وی و بیماران به ایدز با هم و دقیقاً همین حالا:

شما نیز با یادگیری و آموزش‌دادن درباره‌ی پیشگیری، درمان و همچنین زندگی با ویروس اچ‌آی‌وی که پدیده‌ای طبیعی می‌باشد، به دیگران بیاموزید که چگونه نگرانی و ترس‌های آنان بیهوده است.

هرگز اجازه ندهید که بیماری‌ها بر شما چیره شوند و سرنوشت خود را آن‌چنان که هست بپذیرید. با بردباری با انگ و تبعیض که منشأ ناآگاهی انسان‌ها و تابوهای کورکورانه‌ی اجتماعی می‌باشند مبارزه کنید، هیچ‌گاه تسلیم ترس و ضعف‌های طبیعی خویش نشوید و خود را دوست بدارید. بر حقوق انسانی خود مصرانه تأکید و مبارزه کنید.

به خاطر بسپارید که شما نیز به مانند هر انسانی دیگر دارای ارزش‌ها، خلاقیت‌ها، استعدادها و توانایی‌هایی عالی هستید. همه‌ی ما باید یاد بگیریم و بدانیم که رشد و تکامل انسان‌ها تنها در گرو آشتی و باهم‌زیستن و به‌ویژه ارزش‌نهادن به کرامت و حقوق یکدیگر میسر خواهد بود.

در پایان توجه هم‌میهنان علاقه‌مند و بشر‌دوست را به مطلب تکان‌دهنده‌ی زیر جلب می‌کنم. از شما درخواست هرگونه همیاری بشردوستانه به مبتلایان اچ‌آی‌وی و زنان باردار در بیابان‌های اتوبان آزادگان را خواهانم. با هم و دقیقاً همین حالا.

 

 

با بهترین آرمان‌ها
سایت حقوق بیماران کیومرث سراج‌الهی (وشتر)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *