جاوید نام نیما عباسی از کشته‌شدگان کوییر

بر اساس اطلاعات رسیده به شش‌رنگ، نیما عباسی جوان ۲۳ کوییر، ۱۹ دی ماه، در حالی که سوار بر موتور دوستش در حال برگشتن از سرکار بود، در چهارراه هشت بهشت اصفهان با اصابت گلوله به سر کشته شد.


دوست نیما بعد از افتادن نیما از موتور متوجه تیر خوردن او می‌شود و وقتی می‌ایستد نیما دیگر تمام کرده است…
دوست نیما به شش‌رنگ می‌گوید: «پیکر نیما را نیروهای سرکوبگر بردند و چهارشنبه گذشته، ۱ بهمن، خانواده‌اش با پرداخت حق تیر توانسته‌اند جنازه‌ی او را تحویل بگیرند.»
نیما تنها یکی از اعضای بی‌شمار جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ است که در راه آزادی ایران مبارزه کرد و نام خود را برای همیشه در این راه، جاویدان کرد،
هرچند زندگی او به عنوان یک شخص کوییر، خود سراسر مبارزه بود…
اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ نه تماشگران این انقلاب که از فعالین و تاثیرگذاران آن هستند و نامشان هرگز فراموش نخواهد شد.
آگر شما نیز اطلاعاتی از اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ که در اعتراضات شرکت کرده‌اند دارید، با ما در میان بگذارید.
ما نگران شما و در کنار شماییم..

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *