از کدامین زندگی شرافتمندانه حرف میزنید؟ داغلار شریف
محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که در سال ۲۰۲۰ توسط وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل فعالیت هستهای تحریم نیز شده است به نفی هر گونه تفاوت در گرایش جنسی و هویت جنسیتی و تاختن بر پیکر نحیف زنان، همجنسگرایان و سایر اعضای جامعهی الجیبیتی+ پرداخت.
طهرانچی در سومین کنگره بینالمللی «نهجالبلاغه؛ راه نجات» که یازدهم تیر ماه در اصفهان برگزار شد، با موضوع «زوجیت در جنسیت؛ مبنای زیست
شرافتمندانه» به سخنرانی پرداخت. سخنرانیای که مبنای آن، نفی هر گونه تفاوت در گرایش جنسی و هویت جنسیتی و تاختن بر پیکر نحیف زنان، همجنسگرایان و سایر اعضای جامعهی الجیبیتی+ است که سالهاست زیر سایهی دشمنی، ستیز و نفرتپراکنیِ جمهوری اسلامی علیه این جامعه روزهای سختی را به سر میبرند.
طهرانچی که این بار سند ۲۰۳۰ را بهانهی نفرتپراکنیهای خود قرار داده بود با استناد بر بند پنجم این سند که در خصوص برابری جنسیتی است آن را فاجعه دانسته و گفته: «به چه گناهی میخواهید زنان ما را بکشید و از زن بودن عبورشان دهید؟»
این در حالی است که مرور تنها دو سال اخیر حکومت زن ستیز و همجنسگراستیز جمهوری اسلامی خود گواه بر زجری است که زنان این کشور در ۴۵ سال سلطهی این رژیم بر جسم و روح خود داشتهاند. کشته شدن ژینا (مهسا) امینی و خیزش مردم ایران به خصوص زنان برای پایان دادن بر این سلطه، برافراشته شدن همزمان پرچم اقلیتهای جنسی و جنسیتی در داخل و خارج از ایران در انقلاب ژینا، نشان داد که آنچه زنان خواهان عبور از آن هستند، نه زن بودنشان که عدم پذیرش و تن دادن به تبعیض و سرکوب نه تنها زنان بلکه همهی کسانی است که به نحوی زیر یوغ جمهوری اسلامی به حاشیه رانده شدهاند.
طهرانچی در حالی که احتمالا اطلاعی از کشورهایی که بیش از دو جنسیت را به رسمیت میشناسند ندارد، در بخش عمدهی سخنانش در تلاش برای دو قطبی سازی جامعه و به رسمیت شناختن تنها دو جنس زن و مرد بود با تاکید بر اینکه ازدواج امری مختص به زن و مرد است، گفت: «پدیده ازدواج همجنسگرایان و نگاهی که به امر جنسیت دارند که امر جنسیت انتخاب است و حتی نوجوان میتواند انتخاب جدید کند و جنسیت خود را تغییر دهد، این نگاهی برخلاف جریان خلقت است.»
او همچنین در ادامهی سخنان خود با اشاره به اشخاص ترنسجندر میگوید: «غرب میانگارد که برابری جنسیتی در جسم و بیولوژی و فیزیولوژی است و میتوان آن را با مداخله تغییر داد. آنها امور روانی، عاطفی و هوش و استعداد را هم منبعث از امر فیزیولوژیک قابل اصلاح میدانند.»
او که از انتخاب شعار برابری جنسیتی برای بازیهای ۲۰۲۴ المپیک و حضور تیمهای مختلط ناخشنود است مثل همیشه «غرب» را که با پایبندی به حقوق بشر و قراردادهای بینالمللی سعی در رعایت حقوق و برآورده کردن مطالبات اقلیتهای جنسی و جنسیتی دارد، به پیروی از شیطان محکوم میکند!
جمهوری اسلامی و شخص طهرانچی به عنوان مهرهی پیادهسازی سیاستهای این نظام که به خصوص در سالهای اخیر سبب مهاجرت و آواره شدن به خصوص جوانان این کشور به امید آیندهای بهتر که جمهوری اسلامی از آنها گرفته است، به کشورهای اروپایی شدهاند اکنون بدون اشاره به دلایل این مهاجرت اکثرا اجباری، از تشکیل تیم «بیوطنان» نیز ابراز نارضایتی میکند!
تیمی که به اجبار ایران را در مقابل ایران قرار داد و سبب ایجاد موجی از احساسات پیچیده و ناخوشایند برای مردم ایران شد.
مردم ایران، به خصوص اتنیکهای ساکن ایران که تحت تبعیض و نفرتپراکنی سیستماتیک و سیاستهای مرکز گرایانه و نژادپرستانهی جمهوری اسلامی، با ممنوعیت صحبت به زنان مادری، کوچ اجباری به مناطق مرکز، محرومیتهای اقتصادی و تحریف تاریخ و فرهنگ و در نهایت حبس، شکنجه و اعدام به دلیل مطالبهی حقوقشان و دفاع از هویتشان، خود در وطن خود، بیوطن به حساب میآیند، حال در صورت مهاجرت به کشورهای دیگر، و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و پناهندگی و مهاجرت، این بار با اتهام «عبور از ملیت و هویت» مواجه میشوند!
طهرانچی که به نظر میآید از ازدواج همجنسگرایان به شدت متاثر شده است و اقتدار مردانهی خود را در خطر میبیند و از ازدواج لایحهی همجنسگرایان توسط رییسجمهور آمریکا ابراز ناخشنودی میکند، ظاهرا نمیداند که کشورها به سرعت در حال به رسمیت شناختن حقوق اقلیتهای جنسی و جنسیتی به خصوص حق تشکیل خانواده و داشتن فرزند هستند.
طهرانچی که از استناد به نهجالبلاغه گرفته تا ربط دادن دو بار الکتریکی الکترون و پوزیترون همهی تلاش وقیحانهاش را از فضیلت خواندن ترس برای زن تا ریحانه و گل نامیدنش استفاده کرد تا ثابت کند زن و مرد برابر نیستند، به بازی در زمین جمهوری اسلامی و همسو با سیاستهای این نظام به «زنده به گور کردن» زنان و اقلیتهای جنسی و جنسیتی ادامه داد تا در ایران آینده در دادگاهی عادلانه به دست عدالت سپرده شود!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.