گزارش موسسه ویلیامز آمریکا: جمعیت ترنسجندر از میانگین جمعیت کشور جوان‌تر است

مطابق تازه‌ترین گزارش مؤسسه ویلیامز وابسته به دانشکده حقوق دانشگاه کالیفرنیا، بیش از ۲.۸ میلیون نفر از افراد ۱۳ ساله و بالاتر در ایالات متحده، خود را ترنسجندر معرفی می‌کنند، که معادل حدود ۱٪ از جمعیت گروه سنی مذکور است. از این میان، نزدیک به ۷۲۴ هزار نوجوان (۱۳–۱۷ ساله)  به ‌عنوان افراد ترنس شناسایی شده‌اند که ۳.۳٪ از جمعیت نوجوانان را تشکیل می‌دهد.

این گزارش نشان می‌دهد که جمعیت ترنسجندر در آمریکا جوان‌تر از میانگین جمعیت کشور است؛ یعنی ۷۶٪ از افراد ترنس زیر ۳۵ سال سن دارند و تنها ۲۵٪ آن‌ها نوجوان هستند.

در میان بزرگسالان (۱۸ سال به بالا) که خود را ترنسجندر می‌دانند، ترکیب جنسیتی به ‌طور تقریباً برابر تقسیم شده است. 

تحلیلگران هشدار می‌دهند که اگرچه این آمارها امروز ارائه ‌شده‌اند، اما اقدامات دولت ترامپ از جمله کاهش جمع‌آوری داده‌های شناسایی اشخاص ترنس در نظرسنجی‌های فدرال می‌تواند موجب کاهش دقت تخمین‌ها در آینده شود و مانع برنامه‌ریزی‌های اجتماعی و حقوقی اثربخش گردد.

از زمان آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، اقدامات اجرائی و قوانین متعددی با هدف محدودسازی حقوق افراد ترنس در آمریکا تصویب شده است. یکی از نخستین فرمان‌های اجرائی او دولت فدرال را موظف کرد فقط به طبقه‌بندی دوگانه زن و مرد بر اساس جنسیت تعیین ‌شده هنگام تولد پایبند باشد. سیاست‌هایی مانند محدودیت در ورزش توسط افراد ترنس، حذف داده‌های مربوط به هویت ترنس از نظرسنجی‌های فدرال، و قطع حمایت‌های قانونی نیز از جمله اقدامات دیگر هستند که تاثیر منفی  گسترده‌ای بر زندگی و فرصت‌های افراد ترنس داشته‌اند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *