الن دی‌جنرس: «پس از پیروزی ترامپ آمریکا را ترک کردم»

الن دی‌جنرس، کمدین و مجری و آشکارا همجنسگرای سرشناس آمریکایی، در یک مصاحبه عمومی گفت که پس از پیروزی مجدد دونالد ترامپ و به دلیل سیاست‌های همجنسگراستیزانه او تصمیم گرفته آمریکا را ترک کند و به بریتانیا برود. 

دی‌جنرس در این گفت‌وگوی اختصاصی با  گاردین عنوان کرد که او و همسرش، پورتیا دی‌روسی، در ابتدا تنها قصد داشتند بخشی از سال را در بریتانیا سپری کنند، اما پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تصمیم گرفتند به ‌صورت دائم در انگلستان بمانند.

او با اشاره به تلاش‌ها در آمریکا برای لغو حقوق قانونی زوج‌های همجنس، از جمله بازگرداندن ممنوعیت ازدواج همجنس‌گرایان، گفت که آن‌ها حتی به برگزاری دوباره مراسم ازدواجشان در انگلستان فکر می‌کنند. دی‌جنرس افزود: «برای بسیاری از مردم در آمریکا، هنوز هم ترسناک است که خود واقعی‌شان را نشان دهند».

او همچنین با یادآوری سختی‌های آشکارسازی هویت جنسی‌اش در دهه ۱۹۹۰، تأکید کرد که هنوز هم بسیاری از بازیگران هالیوود به دلیل ترس از تبعات اجتماعی و حرفه‌ای، گرایش جنسی خود را پنهان می‌کنند.

در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، وضعیت حقوقی و اجتماعی همجنسگرایان و سایر اقلیت‌های جنسی و جنسیتی در ایالات متحده با پسرفت‌های قابل‌ توجهی مواجه شد. دولت ترامپ اقدام به لغو یا محدودسازی برخی حمایت‌های فدرال از جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ کرد؛ از جمله لغو دستورالعمل‌های حمایتی از دانش‌آموزان ترنس در مدارس، منع افراد ترنس از خدمت در ارتش. این سیاست‌ها، به‌ویژه در ایالت‌های محافظه‌کار، فضای اجتماعی را برای اقلیت‌های جنسی ناامن‌تر کرده و ترس از طرد، تبعیض و خشونت را در میان این جوامع افزایش داده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *