پیامی از اقلیت‌های جنسی به مردم: "ما رنگین‌کمانی‌ها در کنار شما هستیم"

در روزهای بعد از انتشار مطلبی درباره اعلام وجود و بیان خواسته‌های اقلیت‌های جنسی در فضای مجازی همگام با تظاهرات سراسری، یکی از دوستان فعال ال‌جی‌بی‌تی  این پیام و نقاشی را برای ما فرستادند:
 

🌈«دوست داشتم‌ تو این‌ کمپین شرکت کنم ولی جایی از خودم و خواسته‌های دوستانم در بین این تظاهرات ندیدم، تصمیم گرفتم به شیوه خودم مشارکت کنم این نقاشی رو کشیدم و با این حس رنگین کمانیم اون رو برای شما فرستادم امیدوارم ما رو هم جدای از این حق طلبی ندونید.
ما همه با هم هستیم
ما رنگین کمانی ها در کنار شما هستیم
#تظاهرات_سراسری #رفراندم »
🌈

 
به این دوست عزیز رنگین‌کمانی می‌گوییم که از شما برای ارسال این نقاشی و پیام بسیار متشکریم.
ما شما و همه اقلیت‌های جنسی را نه تنها جدا از این حق‌طلبی نمی‌دانیم بلکه در قلب آن می‌دانیم.
ما چنانکه در تجربه‌های پیروزی و شکست جنبش‌های کشورهای دیگر پیداست، به نقش تعیین کننده مشارکت اقلیت‌های جنسی و حمایت افراد خارج از این قشر از آنان در پیروزی عدالت بر ستم باور داریم.
اقلیت‌های جنسی، قشری هستند که بخاطر تفاوت‌هایشان متحمل داغ ننگ شده‌اند.
در مبارزه برای گذار از نظام مبتنی بر ارزش‌های یکسان‌خواه و سرکوب‌گر، آینده جامعه از منظر احترام به گوناگونی زیست، پذیرش هویت‌های چندگانه و اصل کرامت ذاتی بشر، به وضوح در نوع برخورد و تعامل با قشری که داغ ننگ خورده تعیین سرنوشت می‌شود.
در هر مجموعه و گروهی که برای آزادی و عدالت اجتماعی فعالیت میکنیم، همه باید در همراه کردن اعضای جامعه اقلیت‌های جنسی و شناخت و گنجاندن خواسته‌های آنان در مبارزات و تشکیلات خود احساس مسئولیت کنیم. باید به نیازها و نگرانی‌های آن‌ها گوش دهیم و از تامین راه‌های مشارکت آن‌ها در این جنبش اجتماعی اطمینان حاصل کنیم.
خیزش مردمی دی‌ماه ۹۶ امید به داشتن ایرانی آزاد، آباد و برابر را در دل‌های مردم بیش از هر زمان دیگر زنده کرده است.
آیا در ایران آزادی که شما به آن می‌اندیشید، دو زن یا دو مرد که شریک زندگی هم‌اند، در پناه کامل قانونند؟
در ایرانی که شما برای آن می‌جنگید، مردی که تردد در پوشش و آرایش زنانه را برای خود می‌پسندد،‌ از چه امنیت و شأنی برخوردار خواهد بود؟
آیا تامین تمامیت جسمی و روانی و حریم خصوصی افراد همجنسگرا و ترنس، برای شما یک ضرورت بی چون و چرا است یا همچون مسئله حجاب در سال ۵۷ می‌تواند صبر کند؟
ما باید درباره جایگاه فرودست‌ترین اقشار در آرمان‌های مبارزاتی‌مان از خود سوال کنیم؛ تا بدانیم برای “آزادی” و “برابری” می‌جنگیم یا تبعیض‌های امروز را با خود یدک می‌کشیم.
 


شش‌رنگ در شبکه‌های اجتماعی‎:

🌈 https://6rang.org
🌈 t.me/Iran6Rang
🌈 instagram.com/6rangiran
🌈 facebook.com/6rang.Iran
🌈 youtube.com/user/6rangIran
🌈 tribunezamaneh.com/archives/author/6rang-org‎

Info@6rang.org

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *